logo-text

Asus Expertbook B1 14.0 F-HD i5-1235U 16GB 256GB W11P

Asus Expertbook 14.0 F-HD i5-1235U 16GB 256GB W11P

Asus

 640,50

Uitverkocht

SKU B1402CBA-EB0205XA Categorieën , Merk:

Beschrijving

De ASUS ExpertBook B1 zit boordevol bedrijfsvriendelijke functies en power, en is daarmee de ideale keuze voor ambitieuze bedrijven en inspirerende onderwijsinstellingen. Met een compact ontwerp, een helder, duidelijk 14″ scherm voor levendige beelden, plus indrukwekkende prestaties, beveiliging op enterpriseniveau, duurzaamheid op militair niveau en uitgebreide connectiviteit, is de ExpertBook B1 de perfecte draagbare partner om je bedrijf te versterken.

De ExpertBook B1 is ontworpen met een 14″ NanoEdge-scherm en 178° breedbeeld, en is klaar om de productiviteit te verbeteren, op kantoor of daarbuiten.

De ExpertBook B1 wordt aangedreven door een 12e generatie Intel® Core™ i5 processor, zodat hij klaar is voor jouw dagelijkse bedrijfstaken.

Met een 14″ NanoEdge-scherm en een brede kijkhoek van 178° biedt de ExpertBook B1 uitmuntende kijkervaringen voor elk scenario. Het NanoEdge-scherm houdt de ExpertBook B1 compact, zodat je hem gewoon in je rugzak kunt stoppen om overal klaar te zijn voor een hele dag presteren.

Profiteer van intensieve prestaties op de ExpertBook B1, met een geavanceerde 12e generatie Intel® Core™ processor, die de krachtige prestaties levert die je nodig hebt om de klus te klaren. In combinatie met maximaal 48GB geheugen en ruime opslagmogelijkheden is de ExpertBook B1 de zakelijke laptop waarmee je zelfs de meest intensieve taken aankunt en snel toegang hebt tot de content die je nodig hebt. Hij is ook klaar voor non-stop connectiviteit, inclusief met opstoppingen afrekenende WiFi 6E voor een snelle, stabiele verbinding.

De ExpertBook B1 heeft ingebouwde biometrische beveiliging, met een vingerafdruksensor voor eenvoudige toegang. Tik dus gewoon op de knop om in te loggen – geen lastig te onthouden wachtwoorden of pincode nodig!

Een afzonderlijke TPM 2.02-chip slaat door de software gebruikte authenticatiegegevens, zoals wachtwoorden of encryptiesleutels, veilig op, om belangrijke gegevens en transacties te beschermen. Jouw gegevens blijven versleuteld, zodat het risico op lekken door hacking vrijwel nihil is.

De ExpertBook B1 zit boordevol I/O-poorten om de productiviteit te verhogen. Hiertoe behoren USB Type-A, Type-C en een HDMI-uitgang, plus bekabelde netwerkconnectiviteit met een uniek MAC-adres voor eenvoudig apparaatbeheer.

Beheer is eenvoudiger gemaakt met ASUS ExpertBook-laptops, dankzij de ASUS Business Manager beheeroplossingen5 die routinematige taken helpen te stroomlijnen. Hierdoor kunnen IT-medewerkers bedrijfsmiddelen op afstand bedienen en beheren, wat jouw organisatie tijd en geld bespaart.

Extra informatie

Op voorraad

Beeldschermdiagonaal

Intern geheugen

Totale opslagcapaciteit

Opslagmedia

Touchscreen

Resolutie

Aparte grafische adapter

Processorfabrikant

Processormodel

Maximum geheugen

Geheugenslots

Geheugenlayout

Intern geheugentype

USB 2.0-poorten Ja
HDMI-poort

Bluetooth

Discreet GPU model

Geheugenkaartlezer

Antireflectiescherm

Camera voorzijde

Vingerafdruklezer

Processorfamilie

Toetsenbordlayout

Besturingssysteem

LAN (RJ-45)

Extra software

Wi-Fi

USB 3.x-poorten Ja
Optische Drive

DisplayPort-poort

SSD-vormfactor

Soort paneel

USB Type-C poort

VGA (D-Sub) poort

Thunderbolt-poort

Verlicht toetsenbord

Gerelateerde producten