logo-text

HP DeskJet 3760 Thermische inkjet A4 1200 x 1200 DPI 19 ppm Wi-Fi

PRINTER HP DeskJet 3760 Inkjet AiO / Color /WiFi

Hewlett Packard

 77,99

Uitverkocht

SKU T8X19B Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

Ontdek de perfecte balans tussen krachtige prestaties en compact design met de HP DeskJet 3760. Deze thermische inkjetprinter biedt een indrukwekkende printresolutie van 1200 x 1200 DPI en een afdruksnelheid tot 19 pagina’s per minuut, waardoor je snel en in hoge kwaliteit kunt printen. Of je nu thuis werkt of op kantoor, de DeskJet 3760 biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt voor al je print-, scan- en kopieerbehoeften.

Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kun je eenvoudig printen vanaf vrijwel elk mobiel apparaat, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je documenten. De printer is ook compatibel met HP Instant Ink, een handige service waarmee je nooit zonder inkt komt te zitten en je kosten kunt besparen op je afdrukken.

Met zijn slanke, ruimtebesparende ontwerp past de HP DeskJet 3760 in elke werkruimte, groot of klein, en zijn moderne uitstraling maakt hem een stijlvolle toevoeging aan je bureau. Of je nu snel een rapport moet printen of een foto wilt scannen, de DeskJet 3760 levert betrouwbare prestaties met het gemak van draadloze connectiviteit en een compact formaat dat er ook nog eens goed uitziet.

Extra informatie

Op voorraad

Printtechnologie

Wi-Fi

Ethernet LAN

Gerelateerde producten