logo-text

Ubiquiti Networks Dream draadloze router Gigabit Ethernet Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Wit

Ubiquiti Networks Dream draadloze router Gigabit Ethernet Du

Ubiquiti

 274,09

Uitverkocht

SKU UDR-EU Categorieën , Merk:

Beschrijving

De ASUS ZenWiFi AX (XT8) is een krachtige tri-band router die zorgt voor snelle en betrouwbare wifi-connectiviteit in je hele huis. Met zijn geavanceerde functies en ondersteuning voor Wi-Fi 6 (802.11ax) biedt deze router ongeëvenaarde snelheden en prestaties voor een naadloze internetervaring.

Met tri-band wifi-functionaliteit biedt de ZenWiFi AX (XT8) zowel een 2.4 GHz- als twee 5 GHz-wifi-banden. Hierdoor kun je genieten van een hoge draadloze snelheid en betrouwbare verbindingen voor al je apparaten, zonder vertragingen of onderbrekingen. Of je nu wilt streamen, gamen, videoconferenties wilt houden of gewoon wilt surfen op het web, deze router levert optimale prestaties.

Met ondersteuning voor Wi-Fi 6 (802.11ax) profiteer je van snelheden tot 6600 Mbit/s, wat resulteert in ultrasnelle draadloze verbindingen en de mogelijkheid om gelijktijdig meerdere apparaten te ondersteunen. Dit zorgt voor soepele streaming, vloeiende online gaming en snelle downloads, zelfs in drukke netwerkomgevingen.

Gerelateerde producten