logo-text

Axis M2025-LE Rond IP-beveiligingscamera Buiten 1920 x 1080 Pixels Plafond/muur

Axis M2025-LE Rond IP-beveiligingscamera Buiten 1920 x 1080

OEM

 483,50

Uitverkocht

SKU 0911-001 Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

De AXIS M2025-LE netwerkcamera is een kleine bullet-style camera die uitstekende Axis kwaliteit biedt tegen een verrassend betaalbare prijs. De camera heeft ingebouwde IR-verlichting en HDTV 1080p videokwaliteit, en is een perfecte keuze als je een kleine, eenvoudig te installeren camera nodig hebt, geschikt voor zowel buiten als binnen.

Met zijn ingebouwde IR-led en HDTV 1080p beeldkwaliteit levert de AXIS M2025-LE surveillance hoge resolutie, zelfs in het donker. Eén enkele camera bestrijkt een breed horizontaal gezichtsveld van 115°. WDR – Forensic Capture optimaliseert beelden van scènes met tegenlicht voor forensische doeleinden. En voor het bewaken van lange, smalle gebieden biedt Axis’ Corridor Format een “portret”-vormige videostream die de beeldkwaliteit maximaliseert en bandbreedte- en opslagverspilling tegengaat.

Bovendien zorgt de Zipstream-technologie van Axis ook voor een aanzienlijke vermindering van opslag en bandbreedte, terwijl belangrijke details toch in volledige beeldkwaliteit worden vastgelegd.

De AXIS M2025-LE is bestand tegen temperaturen van -30 °C tot 50 °C (-22 ºF tot 122 ºF). Hij wordt geleverd met een geïntegreerd zonnescherm voor bescherming tegen zon en regen. En met IP66- en NEMA 4X-classificaties is hij bestand tegen ruw weer, stof, zand en zoutnevel, ijsvorming en hoge waterdruk.

De AXIS M2025-LE is klein en licht van gewicht, en dus eenvoudig – en kostenefficiënt – te installeren. Een ruime, afgedichte back box, beschermt de kabel en maakt service snel en eenvoudig.

De camera is gemakkelijk te hanteren, en het brede gezichtsveld zorgt voor dekking waar je deze ook wilt plaatsen: buiten of binnen, op muren, plafonds, palen, of in hoeken. Of gebruik de optionele verzonken muur- of plafondbevestiging voor extra discrete bewaking.

– Kleine bullet-style camera
– Ingebouwde IR-verlichting
– Geschikt voor buiten
– HDTV 1080p
– Zipstream-technologie van Axis

Gerelateerde producten