logo-text

MSI B560M PRO-VDH WIFI moederbord Intel B560 LGA 1200 micro ATX

MB MSI B560M PRO-VDH WIFI Intel B560 LGA 1200 micro ATX

MSI

 137,50

Uitverkocht

SKU B560M-PRO-VDH-WIFI Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

De PRO-serie helpt gebruikers slimmer te werken door een efficiënte en productieve ervaring te leveren. Met zijn stabiele functionaliteit en hoogwaardige assemblage biedt de PRO-serie moederborden niet alleen geoptimaliseerde professionele workflows, maar ook minder probleemoplossing en een lange levensduur.

s Werelds snelste SSD’s kunnen lagere prestaties gaan leveren als ze heet worden. M.2 SHIELD FROZR, onderdeel van het heatsink-ontwerp van het moederbord, is de volgende generatie M.2 thermische oplossing om dit te voorkomen door de beste thermische bescherming te bieden, zodat de SSD maximale prestaties behoudt.

2.5Gbps LAN biedt een ongelooflijke gegevensoverdrachtsnelheid die sneller is dan algemene Gigabit LAN. Dit is een premium oplossing voor veeleisende gebruikers.

MSI OC LAB werkt niet alleen hard aan extreem overklokken. In vergelijking met het B460 moederbord geheugen XMP profiel, heeft MSI een grote verbetering van de prestaties en efficiëntie voor B560. Gemakkelijk in te schakelen XMP profiel met auto power instellingen om de beste geheugen snelheid en stabiliteit te krijgen.

Extra informatie

Moederbord form factor

Micro ATX

Processor socket

LGA 1200

Chipset moederbord

Intel B560

Wi-Fi

Nee

M.2-kaartsleuf (opslag)

Ja

Gerelateerde producten