logo-text

Nokia CP-162-172 Telefoon case 16 cm (6.3inch) Flip zwart

Nokia CP-162-172 Telefoon case 16 cm (6.3inch) Flip zwart

OEM

 15,59

Uitverkocht

SKU CP-162-172 Categorieën , Merk:

Beschrijving

De Nokia CP-162-172 telefoonhoes is een hoogwaardige beschermhoes die speciaal is ontworpen voor Nokia-telefoons met een schermgrootte van 16 cm (6,3 inch). Met zijn stijlvolle flip-design en zwarte kleur biedt deze hoes niet alleen bescherming, maar ook een vleugje elegantie aan je telefoon.

Met zijn flip-design biedt deze hoes volledige bescherming aan zowel de voor- als achterkant van je telefoon. Het zorgt ervoor dat het scherm veilig bedekt is wanneer je telefoon niet in gebruik is, waardoor het risico op krassen en beschadigingen wordt verminderd. Bovendien is de hoes voorzien van uitsparingen voor gemakkelijke toegang tot poorten, knoppen en functies, zodat je je telefoon kunt blijven gebruiken zonder de hoes te verwijderen.

De Nokia CP-162-172 telefoonhoes is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het heeft een ingebouwde magneetsluiting, waardoor de hoes veilig gesloten blijft wanneer deze niet in gebruik is, en snel en gemakkelijk kan worden geopend wanneer je je telefoon wilt gebruiken.

Gerelateerde producten