logo-text

Hannspree HL407UPB beeldkrant 100,3 cm (39.5″) VA 260 cd/m² Full HD Zwart Type processor

Hannspree HL407UPB 39.5″ VA Full HD Zwart

Hannspree

 296,95

Uitverkocht

SKU HL407UPB Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

De HANNspree HL407UPB is een 39.5” Full HD commercieel display, dat de combinatie biedt van kostenefficiëntie en installatiegemak voor bedrijven, winkels, openbare bewegwijzering, controlekamers, horeca-omgevingen en vele andere toepassingen.

De HL407UPB is geïntegreerd met een ingebouwde mediaspeler en kan gemakkelijk high-definition inhoud afspelen via een USB-poort. Met Full HD-resolutie, 300-nits helderheid en 176° ultrabrede kijkhoeken levert de slim-bezel HL407UPB scherpe en levendige beelden voor scherpe beelden en een soepele weergave van content.

De HANNspree HL407UPB is voorzien van een geïntegreerde mediaspeler met een handige USB-afspeelfunctie. Nu kunnen foto’s, muziek en 1080p video snel worden weergegeven op het scherm rechtstreeks vanaf een USB-station – zonder de noodzaak van een PC.

Automatisch USB afspelen is een van de meest praktische functies voor deze monitor. Jouw USB-inhoud wordt afgespeeld zodra de monitor wordt ingeschakeld, zonder dat je software hoeft te configureren.

De professionele monitor HANNspree HL407UPB heeft een 16:9 aspect ratio LED-backlit paneel met een 176 ° ultra-brede kijkhoek die kleurverschuiving minimaliseert op zowel horizontale als verticale vlakken om kwaliteit beelden te garanderen vanuit bijna elke richting.

De HL407UPB is uitgerust met twee hoogwaardige luidsprekers. De ingebouwde luidsprekers maken het gemakkelijk om bij te praten met familie, vrienden en collega’s. Voor films, muziek, games en meer geniet je van kwaliteitsgeluid zonder dat je externe luidsprekers hoeft aan te sluiten.

De HL407UPB voldoet aan de VESA standaard 200x100mm, dit betekent dat je het scherm eenvoudig op elke VESA montagekit kunt monteren.

CEC staat voor Consumer Electronics Control en is een HDMI-functie waarmee gebruikers via HDMI aangesloten apparaten kunnen bedienen met slechts één afstandsbediening.

Display technologie: VA, Resolutie: 1920 x 1080 Pixels, Helderheid: 260 cd/m², HD type: Full HD. Kleur van het product: Zwart

Gerelateerde producten